[smartslider3 slider="2"]
administrator

Dăm startul la Cros pentru Școli!

Uncategorized 1 Comment

Până pe 18 decembrie a.c., înscrie proiectul tău la Cros pentru Școli! Intră în rolul Asertivul Școlii și fă dintr-o școală, una deschisă. Deschisă către ieșeni și deschisă la minte. Poate că elevii au nevoie de rechizite. Poate că au nevoie de echipamente pentru laboratoare. Poate că au nevoie de educație non-formală. Tu știi cel mai bine de ce e nevoie, fie că ești elev, dascăl, părinte sau, pur și simplu, ieșean care și-a petrecut adolescența pe băncile școlii. Poți fi instituție, ONG sau companie. Important este să colaborezi cu ceilalți, ca să găsești soluții creative și bune pentru toată lumea.

Dacă ai idee despre cum să revitalizezi spiritul unei școli, aruncă un ochi peste conceptul Cros pentru Școli și pe regulamentul pentru Asertivi. Începe-ți apoi misiunea specială și adu Iașul alături de tine, în aventură! Primii eroi care intră în Cros pentru Școli sunt Asertivii! Apoi, intră în joc Campionii, Ambasadorii și Vindecătorii.

Related Posts

1 Comment

  • Genaro on februarie 20, 2016

    Luna trecuta am paclet doua nopti de-acasa. Singura. Si am crezut ca micutul va suferi masiv. Dar nu a plans si nu a dormit mai rau ca-nainte. A mancat, s-a jucat si a ras. Cand m-am intors s-a lipit de mine si s-a bucurat. Nu s-a suparat si nici n-a fost stresat de cat ori deschideam usa cum ca as putea disparea iar. Cred ca pentru ca ati fost atat de atasate, deja are foarte multa incredere in tine si stie ca nu o abandonezi! Zic si eu, ca sa iti fie inima putin mai usoara! O sa fie bine Big hug amandurora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Categorii

26-Martie-2016

-1472Days -5Hours -1Minuts -8Seconds