[smartslider3 slider="2"]

REGULAMENT PENTRU ÎNSCRIEREA PROIECTELOR

 

Intră în joc! Fii Asertivul Școlii și propune un proiect! La prima ediție Cros pentru Școli, elevii au avut idei geniale:

 

cercProiectul Clasa Outdoor: 2.250 lei strânși – Școala Waldorf și-a propus să ducă la bun sfârșit cel mai nou proiect al său – să creeze un spațiu viu, în care elevii să învețe în aer liber, printr-o mulțime de experiențe care să îi conecteze la lume și la ei înșiși.

 

Proiectul Flautele Fermectate: 9.844 lei strânși – Părinții de la Waldorf și-au popus să înzestreze școala cu 50 de flaute pentatonice, pentru ca toți elevii să-și dezvolte gândirea abstractă și sensibilitatea artistică.

 

 

Tu ai investi banii la fel, sau ai alte idei? Înscrie proiectul tău până pe 31 ianuarie!

 

 

Dacă vii dintr-o școală, dintr-o organizație nonguvernamentală sau, pur și simplu, ai un grup de prieteni pricepuți, preia inițiativa și înscrie unul sau mai multe proiecte în Competiția Cros pentru Școli!

 

Poate că elevii au nevoie de echipamente de laborator, ca să învețe chimie și fizică prin experimente! Poate că au nevoie de o colecție de calculatoare, de echipamente sportive, de săli de lucru mai prietenoase sau de activități de învățare non-formală!

 

Dacă ești conectat la lumea din școli, tu știi cel mai bine cum să dai viață visurilor din bănci!

 

 


 

Regulile jocului:

 

Când propui un proiect, intri în rolul Asertivul ȘcoliiAsertivii pot propune cel mult 3 proiecte până pe 31 ianuarie 2016.

 

Un proiect de impact poate fi implementat cu cel puțin 2.000 RON. Asertivii știu că pot face mult cu resurse puține, dar nu prea puține.

 

Asertivii explorează cercurile sociale și atrag Campioni și Ambasadori, care să alerge și să facă crowd-funding pentru proiect. În baza lor stă speranța ta de a depăși obiectivul de fundraising.

 

Un Asertiv seduce Campioni și Ambasadori dedicați, care să inspire triburi întregi de Vindecători. Vindecătorii donează propriu-zis pentru proiectul tău.

 

 


Echipa Fundației Comunitare Iași te sprijină pe tot parcursul jocului.

Completează chestionarul și înscrie proiectul tău în concurs până pe 31 ianuarie 2016. Va trebui să redactezi o prezentare pentru ideea ta și să schițezi o strategie pentru campania de crowd-funding.

Fundația Comunitară Iași își rezervă dreptul de a reține 7% din sumele mobilizate, ca să acopere costurile de organizare a evenimentului.

Echipa Fundației va monitoriza și va evalua implementarea proiectului pe care l-ai propus și va ține legătura cu Ambasadorii, Campionii și Vindecătorii care te-au ajutat să aduci ideea ta în realitate.

 


 

Sponsori Principali