[smartslider3 slider="2"]

REGULAMENT PENTRU ALERGĂTORI

Intră în joc până pe 3 aprilie! Fii Campionul Școlii! 

 

Uită-te peste proiecte până ce te îndrăgostești de unul dintre ele! Nu abandona lista până când nu-ți cade cu tronc o idee și-o școală pentru care merită să alergi!

 

Dacă ești persoană fizică, persoană publică, instituție sau companie, intră în competiția Crosului! De fapt, poate veni și animalul tău de companie!

 

Dacă vrei să faci din Iași, un oraș mai deștept, începe cu o școală și înscrie-te la Cros până pe 15 martie!

but_alg


 

Regulile jocului pentru toți campionii:

 

Ți-ai ales un proiect și ești gata să-ți dai sufletul pentru el, alergând!

 

Prietenii tăi trebuie să te susțină în aventura asta! De tine depinde soarta unei școli!

 

Până la Cros, când vei pune ideile în viteză, explorezi printre prieteni și necunoscuți, ca să atragi Ambasadori și Vindecători. Vindecătorii donează pentru proiectul pe care l-ai ales și îți asigură reușita misiunii.

 

Ambasadorii tăi pornesc și ei în căutare de Vindecători pentru proiectul pe care l-ai ales. Ei îți întăresc forțele, ca să poți alerga cu drag și vână!

 

În ziua cea mare vei alerga cât te țin puterile. Pe barometrul puterilor, poți să alegi de dinainte, între:

 

alerg_menu

Înainte de marea competiție, te joci  organizând mini-evenimente de atragere a Vindecătorilor! Trebuie să știi că Vindecătorii au capacități speciale și simt dăruirea și autenticitatea. Vin înspre tine mai cu seamă când te văd implicat și entuziasmat!

  • Ca să-ți fie alături, trebuie totuși să-i „cumperi cu o cafea”. Fă limonadă și scoate-o la licitație.

  • Sau pregătește prăjituri și oferă-le empatic, pentru o donație.

  • Organizează, chiar, o seară de cinema la tine acasă, sau o seară de jocuri după serviciu. Stabilește că participarea la evenimentele astea intime și speciale se face pe bază de suflet, adică o donație pentru proiectul pe care-l susții.

    Vindecătorii se dau în vânt după prilejurile astea, de-a fi  alături de oameni buni și implicați!


 

Regulile jocului pentru campionii singuratici: Alergători individuali

 

Dacă ești mai degrabă lup singuratic și vrei să alergi de unul singur, fie să ai parte de glorie! Oferi 25 de RON, ca taxă de înscriere. În felul acesta vor fi acoperite o parte din costurile organizării. Îți asumi miniunea să aduci de la Vindecători, cel puțin 300 de RON-energie pentru proiectul în care crezi.


 

 

Regulile jocului pentru trupele de campioni: Alergători în echipă de prieteni

 

 

Dacă vrei să fii alături de prietenii tăi, îți faci echipă de 2-10 persoane și în ziua cea mare, luați cu asalt pistele de alergare. Oferiți  250 de RON pentru toată echipa, ca taxă de încriere. Așa vor fi acoperite o parte din costurile de organizare. Apoi vă luați misiunea să găsiți Vindecători care să aducă 2.000 de RON-energie pentru proiectul în care credeți.


 

Regulile jocului pentru campionii introverți: Alergători individuali, fără obiectiv de fundraising

 

 

Ești gata să fii și Campion, și Vindăcător, în același timp. Te înscrii la Cros fără să-ți asumi nici un obiectiv de fundraising. Oferi însă taxa de înscriere de 25 de RON, care va acoperi o parte din costurile de organizare, și donezi chiar tu 60 de RON-energie către proiectul în care crezi.


 

Regulile jocului pentru legiuni: Companii alergătoare sau echipele colegilor de muncă

 

Aici, lupta se poartă cu legiuni de:

1-10 campioni: oferiți 250 de RON, ca taxă de participare. În felul acesta vor fi acoperite o parte din costurile de organizare. Vă asumați să obțineți 2.000 de RON-energie pentru proiectul pe care-l sprijiniți. Suma aceasta poate fi contribuția companiei unde lucrați sau contribuția Vindecătorilor mobilizați de voi. Sau poate veni din ambele surse. Împortant e să alimentați energia proiectului în care credeți.

 

11-20 de campioni: participați la Cros oferind 500 de RON, ca taxă de participare, prin care vor fi acoperite o parte dintre costurile organizării. Vă asumați să aduceți către proiectul pe care-l sprijiniți cel puțin 3.000 de RON – energie. Suma aceasta poate veni din partea companiei unde lucrați și/ sau din partea Vindecătorilor pe care-i atrageți.

 

21 – 30 de campioni: intrați în joc oferind 750 de RON ca taxă de participare, prin care vor fi acoperite o parte din costurile de organizare. Pentru proiectul în care credeți, vă asumați să mobilizați cel puțin 4.000 RON-energie, pe care îi puteți obține prin contribuția companiei unde lucrați și/ sau prin sprijinul Vindecătorilor pe care îi convingeți.


 

Regulile jocului pentru micii campioni:

 

Copii cărora le ard călcâiele și au:

  • între 5 și 6 ani: aleargă 400 de metri, însoțiți de părinții lor.

  • între 7 și 8 ani: aleargă singuri și aleg dacă vor să parcurgă 400 de metri sau 800 de metri.

  • între 9 și 10 ani: aleargă singuri și optează pentru o întrecere cale de 400 de metri, sau una care se întinde pe 800 de metri.

Micii campioni au nevoie să fie însoțiți de părinți în ziua evenimentului, sau să obțină acordul lor în scris, pe care-l vor expedia către organizatori, prin poșta electronică.


 

Regulile jocului pentru micii super-campioni

 

Dacă are până în 10 ani, vrea să alerge, dar și să atragă Vindecători care să doneze pentru proiect, atunci micul super-campion se poate înscrie ca Alergător Individual. Va selecta o cursă de 0.4 km sau 0.8 km.


 

Fii campionul unei școli, în 2016. Înscrie-te completând formularul și dă start jocului!

 

În ziua evenimentului, toată lumea așteaptă să-ți facă galerie. E bine să ai echipament sportiv și pantofi de alergare. Organizatorii îți vor da un număr de concurs, cum se cuvine oricărui campion.

 

 


 

Sponsori Principali