[smartslider3 slider="2"]
administrator

Sâmbătă, 9 aprilie, ne vedem pe Stadion să sărbătorim!

Uncategorized No Comment

Sâmbătă, 9 aprilie, ne vedem cu toții pe Stadionul „Emil Alexandrescu”! Sărbătorim împreună Iașul activ, care nu mai stă pe margine!

La ora 10.00 încep cursele pentru copii, iar la ora 12.00, cursele pentru adulți! Venim cu cel puțin jumătate de oră mai devreme, cu vuvuzele, chef de joacă și voie bună, să facem galerie pentru cei 120 de prichindei și 970 de alergători maturi, care s-au înscris deja la Cros pentru Școli. Copiii se mai pot înscrie și sâmbătă dimineața.

Ne luăm pălăriile, ochelarii de soare și sticlele de apă, ca să ne bucurăm de lumină și să participăm direct la educația din școlile Iașului.

970 de Campioni, alături de 24 de Ambasadori, au făcut ei înșiși fundraising pentru 21 de proiecte care schimbă educația pe băncile ieșene. Au mobilizat deja 80.000 de lei și jocul continuă! Și-au propus să aducă 100.000 de lei către elevii care au nevoie de o experiență școlară memorabilă!

 

Sâmbătă, de la ora 9.30 vom fi alături de ei, să umplem Iașul de energie și să donăm pentru Educație!

Aventura Crosului va fi transmisă în direct pe Impact FM! Vom transmite tot ce-i bun, mai departe, către ieșenii de-acasă!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Categorii

26-Martie-2016

-2939Days -3Hours -11Minuts -42Seconds