Descoperă modelul caleidoscopic din Cros pentru şcoli

Un caleidoscop poate reda un număr infinit de imagini. Cu fiecare rotire, mărgelele colorate îşi schimbă poziţia şi se oglindesc într-o nouă formă. Uneori, o imagine îţi ia ochii şi te face să-ţi doreşti să o păstrezi pentru totdeauna. Particule de lumină, oglindire în 3 cilindri, combinaţii de forme, palete de culori, toate acestea compun o lume întreagă care te îndeamnă să păşeşti în ea şi să-i devii parte.

Dar, de cele mai multe ori, îşi fac loc curiozitatea şi nevoia de nou, caleidoscopul este rotit încă o dată, mărgelele se reaşează, iar cu fiecare milisecundă un nou univers posibil ia naştere.

De 5 ani, caleidoscopul din Cros pentru şcoli creează noi realităţi. Comunităţi, şcoli, grădiniţe, ONG-uri, companii, instituţii, alergători, proiecte, susţinători, galerii voluntari, arbitri, antrenori, ambasadori, donatori se adună împreună şi creează un univers comun. Fiecare dintre ei sunt, prin rotaţie, participanţi, donatori, fundraiseri şi beneficiari ai lumii nou create de către mecanismul Crosului.

Pentru ediţia cu numărul 6 am bifat în calendar ziua de sâmbătă, 23 Mai 2020, zi în care ne dorim să fie una dintre acele imagini ale caleidoscopului pe care îţi doreşti să o păstrezi mereu.

Dar, până atunci, îţi comunicăm că data de start înscriere proiecte este de 7 ianuarie 2020.

Aventura caleidoscopică abia începe! Fii parte din mişcarea de bine a comunităţii din Iaşi.