previous arrow
next arrow
Slider

ZIUA EVENIMENTULUI

Supereroi la datorie

Pe 11 mai 2019, alergătorii care s-au înscris la eveniment  se vor mobiliza cu multa voie buna si deschidere spre dezvoltarea sistemului educational pascanean.

Așa cum v-am promis, am strâns tot soarele pentru ziua de sâmbătă, 11.05.2019, fix începând cu ora 9.00, pe Esplanada din Pașcani. Vă invităm să urmăriți programul evenimentului pe pagina noastră de facebook. De asemenea, în această săptămână veți găsi și un concurs super simpatic la care vă așteptăm să participați. Cine își dorește să descopere traseele, poate accesa tab-ul Traseu.

Program 11 mai 2019

11.00 11.45 – Distribuirea numerelor către alergători

11.00  – Deschidere oficială – prezentare

11.45 – 12.00 – Antrenament oficial adulți, Andrei Dorofte

13.00 – Festivitate premiere adulți 

13.45 – 14.00 – Antrenament copii 

15.20 – Festivitate premiere copii

Mai adăugăm faptul că, toți alergătorii înscriși la cursele de 2 și 3 km după data de 25.04 vor avea numărul de participare nepersonalizat.

Elevi, dascăli, părinţi și ieșeni din toate colţurile judeţului își unesc buna dispoziţie pe in Pascani pentru a schimba in bine comunitatea. Unii aleargă, alţii fac galerie. Cei mai rapizi alergători, cei mai buni fundraiseri și cele mai vesele galerii vor fi recompensate.

Peste 500 de pascaneni vor alerga pentru proiectul pe care l-au sprijinit. Alături de ambasadori, au făcut ei înșiși fundraising pentru proiectele care îmbunătăţesc experienţa școlară.

La Cros, intrarea se face cu multă energie pozitiva! Fiindcă vei avea parte de un soare de primăvară vesela, să nu uiţi de pălărie sau șapcă și apă!

Vei găsi surprize, licori și bunătăţi de revitalizare pentru trup. De spirit, ai tu grijă să-l încarci. Vei fi înconjurat de oameni buni, care înzdrăvenesc mediul școlar din Pascani.