previous arrow
next arrow
Slider

REGULAMENT PENTRU ALERGĂTORI

Find your superpower! 

„Răsfoiește” lista proiectelor și găsește-l pe cel care îți activează superputerile.

Până la Cros, când vei pune ideile în viteză, explorezi printre prieteni și necunoscuți, ca să atragi ambasadori și susținători. Susținătorii donează pentru proiectul pe care l-ai ales și îți asigură reușita misiunii.

Ambasadorii tăi pornesc și ei în căutare de susținători pentru proiectul pe care l-ai ales. Ei îți întăresc forțele, ca să poți alerga cu multă superputere!

În ziua cea mare vei alerga cât te țin puterile, pe unul dintre traseele:

Înainte de marea competiție, te joci  organizând mini-evenimente de atragere a susținătorilor! Trebuie să știi că susținătorii au capacități speciale și simt dăruirea și autenticitatea. Vin înspre tine mai cu seamă când te văd implicat și entuziasmat!

Alergători în echipă de prieteni supereroi

Dacă vrei să fii alături de prietenii tăi, îți faci echipă de 2-10 persoane și în ziua cea mare, luați cu asalt pistele de alergare. Oferiți  250 de RON pentru toată echipa, ca taxă de încriere. Așa vor fi acoperite o parte din costurile de organizare. Apoi vă luați misiunea să găsiți Susținători care să aducă 2.000 de RON-energie pentru proiectul în care credeți.

Alergători individuali

Ești gata să fii și alergător, și susținător, în același timp. Te înscrii la Cros fără să-ți asumi nici un obiectiv de fundraising. Oferi însă taxa de înscriere de 30 de RON, care va acoperi o parte din costurile de organizare. 

Elevi/Profesori alergători

Pentru elevi și profesori taxa de supereroi alergători este de 10 RON, sumă care va acoperi costurile cipului.

*Pentru elevii care se înscriu la cursele pentru copii nu se percepe taxă.

Firme alergătoare

Echipa se încheagă, câștigă noi experiențe și o nouă legătură atunci când reușește să se desprindă de tabloul cotidian din mediul de lucru și să se cunoască în circumstanțe noi. De ce nu Cros pentru școli? Se vor simți părtași la o schimbare pe care chair ei au clădit-o. Oferă-le o nouă poveste, o poveste ce va contura și caracterul companiei, dincolo de cel al echipei.

Cum poți face asta?
În funcție de numărul de alergători, taxa de înscriere este:

Regulile jocului pentru micii supereroi:

Au nevoie să fie însoțiți de părinți în ziua evenimentului, sau să obțină acordul lor în scris, pe care-l vor expedia către organizatori, prin poșta electronică.

*La cursele pentru copii nu se percepe nicio taxă. 

Regulile jocului pentru micii super-campioni

Dacă are până în 14 ani, vrea să alerge, dar și să atragă susținători care să doneze pentru proiect, atunci micul super-campion se poate înscrie ca alergător individual. Va selecta o cursă de 0.4 km sau 0.8 km.

Find your superpower! 

În ziua evenimentului, toată lumea așteaptă să-ți facă galerie. E bine să ai echipament sportiv și pantofi de alergare. Organizatorii îți vor da un număr de concurs, cum se cuvine oricărui alergător.

Regula nouă a celei de a 4-a ediții:

Noua regulă este menită să motiveze și să recompenseze câți mai mulți alergători. Începând cu ediția de anul acesta, vor primi premii doar alergătorii care nu au mai câștigat în edițiile anterioare.