previous arrow
next arrow
Slider

REGULAMENT PENTRU ALERGĂTORI

„Răsfoiește” lista proiectelor și găsește-l pe cel care îți activeaza dorinta altruista de implicare!.

Până la Cros, când vei pune ideile în viteză, explorezi printre prieteni și necunoscuți, ca să atragi ambasadori și susținători. Susținătorii donează pentru proiectul pe care l-ai ales și îți asigură reușita misiunii.

Ambasadorii tăi pornesc și ei în căutare de susținători pentru proiectul pe care l-ai ales. Ei îți întăresc forțele, ca să poți alerga cu multă superputere!

În ziua cea mare vei alerga cât te țin puterile, pe unul dintre traseele:

Înainte de marea competiție, te joci organizând mini-evenimente de atragere a susținătorilor! Trebuie să știi că susținătorii au capacități speciale și simt dăruirea și autenticitatea. Vin înspre tine mai cu seamă când te văd implicat și entuziasmat!

Ca să-ți fie alături, trebuie totuși să-i „cumperi cu o cafea”. Fă limonadă și scoate-o la licitație.

Sau pregătește prăjituri și oferă-le empatic, pentru o donație.

Organizează, chiar, o seară de cinema la tine acasă, sau o seară de jocuri după serviciu. Stabilește că participarea la evenimentele astea intime și speciale se face pe bază de suflet, adică o donație pentru proiectul pe care-l susții.Susținătorii se dau în vânt după prilejurile astea, de-a fi alături de oameni buni și implicați!

Alergători în echipă de prieteni vioi si pusi pe fapte bune.

Dacă vrei să fii alături de prietenii tăi, îți faci echipă de 2-10 persoane și în ziua cea mare, luați cu asalt pistele de alergare. Oferiți 200 de RON pentru toată echipa, ca donatie pentru proiect. Apoi vă luați misiunea să găsiți Susținători care să aducă 2.000 de RON-energie pentru proiectul în care credeți.

Alergători individuali

Ești gata să fii și alergător, și susținător, în același timp. Te înscrii la Cros fără să-ți asumi nici un obiectiv de fundraising. Oferi însă taxa de înscriere de 20 de RON, care va reprezenta donatie pentru proiectul ales.

Elevi/Profesori alergători

Pentru elevi și profesori va fi GRATUIT insa recomandam sa se mobilizeze inaintea evenimentului in campaniile de strangere de fonduri pentru proiectul in care cred cu adevarat.

Companii alergătoare

Echipa se încheagă, câștigă noi experiențe și o nouă legătură atunci când reușește să se desprindă de tabloul cotidian din mediul de lucru și să se cunoască în circumstanțe noi. De ce nu Cros pentru școli? Se vor simți părtași la o schimbare pe care chair ei au clădit-o. Oferă-le o nouă poveste, o poveste ce va contura și caracterul companiei, dincolo de cel al echipei.

Cum poți face asta?

Adună o echipă de oameni curajoși și energici.

Se stabilește un obiectiv în funcție de cât de mare este echipa:

Angajații vor găsi modalități ingenioase și distractive de a strânge fondurile (ex.: seară de film, târg de bunătăți, târg de accesorii handmade, mici concerte, etc.) În felul acesta vor reuși să empatizeze cu proiectul pentru care aleg să alerge și vor crea noi prietenii.

Pentru a le arăta susținerea, compania îi va încuraja prin propuneri de matching, angajându-ze să dubleze suma strânsă de ei.

În funcție de numărul de alergători, va fi o donatie pentru proiect, mai putin pentru elevi si cadre didactice.

Regulile jocului pentru micii alergatori:

Au nevoie să fie însoțiți de părinți în ziua evenimentului, sau să obțină acordul lor în scris, pe care-l vor expedia către organizatori, prin poșta electronică.

*La cursele pentru copii nu se percepe nicio donatie obligatorie.

Regulile jocului pentru micii campioni

Dacă are până în 14 ani, vrea să alerge, dar și să atragă susținători care să doneze pentru proiect, atunci micul super-campion se poate înscrie ca alergător individual. Va selecta cursa de 0.4 km.

În ziua evenimentului, toată lumea așteaptă să-ți facă galerie. E bine să ai echipament sportiv și pantofi de alergare. Organizatorii îți vor da un număr de concurs, cum se cuvine oricărui alergător.