previous arrow
next arrow
Slider

REGULAMENT PENTRU ÎNSCRIEREA PROIECTELOR

 

Intră în joc! Fii Promotorul Școlii și propune un proiect! La a II-a ediție Cros pentru Școli, elevii au avut idei geniale:

 

Proiectul Prin educație Ajungem MARI: 4.845 lei strânși – Asociația Lindenfeld și-a propus să achiziționeze materiale didactice și jocuri pentru a desfășura împreună cu voluntari teme și activități recreative cu copii din centre de plasament.

 

Proiectul Cutia cu papucei pentru ei: 9.205 lei strânși – Voluntarii de la Colegiul Sfântul Nicolae Iași și-au propus să achiziționeze încălțăminte pentru 100 de copii din satele ieșene Pocreaca, Stânca și Doroșcani.

 

cerc  

Tu ai investi banii la fel, sau ai alte idei? Înscrie proiectul tău până pe 31 ianuarie 2018!

   

Dacă vii dintr-o școală, dintr-o organizație nonguvernamentală sau, pur și simplu, ai un grup de prieteni pricepuți, preia inițiativa și înscrie unul sau mai multe proiecte în Competiția Cros pentru Școli!

 

Poate că elevii au nevoie de echipamente de laborator, ca să învețe chimie și fizică prin experimente! Poate că au nevoie de o colecție de calculatoare, de echipamente sportive, de săli de lucru mai prietenoase sau de activități de învățare non-formală!

 

Dacă ești conectat la lumea din școli, tu știi cel mai bine cum să dai viață visurilor din bănci!

   
 

Regulile jocului:

 

Poți propune cel mult 3 proiecte până pe 31 ianuarie 2018.

 

Un proiect de impact poate fi implementat cu cel puțin 2.000 RON. Poți face mult cu resurse puține, dar totuși nu prea puține.

 

Ieșenii care au înscris proiect explorează cercurile sociale și atrag alergători și ambasadori, care să alerge și să facă crowd-funding pentru proiect. În baza lor stă speranța ta de a depăși obiectivul de fundraising.

 

Jocul este ciclic. Un proiect smart seduce alergători și ambasadori dedicați, care să intrige și să inspire susținătorii, care vor contribui financiar la transpunerea proiectului în realitate.

   

Echipa Fundației Comunitare Iași te sprijină pe tot parcursul jocului.

Completează chestionarul și înscrie proiectul tău în concurs până pe 31 ianuarie 2017. Va trebui să redactezi o prezentare pentru ideea ta și să schițezi o strategie pentru campania de crowd-funding.

Pentru proiectele înscrise pe site în intervalul 6.11.2017-21.12.2017, Fundația Comunitară Iași își rezervă dreptul de a reține 7% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare.

Pentru proiectele înscrise pe site în intervalul 22.12.2017-31.01.2018, Fundația Comunitară Iași își rezervă dreptul de a reține 10% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare.

Echipa Fundației va monitoriza și va evalua implementarea proiectului pe care l-ai propus și va ține legătura cu ambasadorii, alergătorii și susținătorii care te-au ajutat să aduci ideea ta în realitate.

 
 

ro_RORomanian
ro_RORomanian