Aleargă şi roteşte caleidoscopul din Cros pentru școli 2020

Aventura celei de-a 6 ediţii a Crosului pentru şcoli 2020 capătă contur de traseu. De astăzi, 02.03.2020, te poţi înscrie ca alergător, susţinând unul dintre proiectele înscrise.

Pe locuri, fii gata, ROTEȘTE!

Cursa 1 (1,2 km): Intră pe site http://crospentruscoli.ro/2020/ la secţiunea “Proiecte înscrise” şi alege o cauză pe sufletul tău.

Cursa 2 (3,5 km): Înscrie-te ca alergător, alege o cursă potrivită pentru tine, fie din cele 4 pentru adulţi, fie dintre cele pentru copii la grupa de vârstă corespunzătoare sau la cursa deghizată de 1,2 km. Poţi să faci un salt către ambasador sau susţinător de proiect, asigurându-te astfel că proiectul îşi atinge ţelul.

Cursa 3 (5,6 km): Până pe 23 Mai, ai ocazia să-ţi creezi propriu stil de fundraising după chipul şi tipul de mărgele din care este creat caleidoscopul tău. Poţi opta pentru campanii media, folosind conţinut inspirat din proiectul pe care l-ai ales; organizează la birou un târg de bunătăți în pauza de masă, o seară de film cu prietenii sau o petrecere tematică.

Cursa 4 (8 km): Şi acum e-acum! Vino pe 23 Mai, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” să ne sărbătorim și fii parte din mișcarea de bine a comunității din Iași.

Bonus – Cursă deghizată (1,2 km): Suntem alături de tine pe parcursul aventurii Cros pentru şcoli 2020! Intră pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/crospentruscoli/, apasă “Îmi place” şi urmăreşte postările despre cum poţi avea o campanie de fundraising de succes.