Arrow
Arrow
Slider

ZIUA EVENIMENTULUI

Supereroi la datorie

Pe 19 mai 2018, alergătorii care s-au înscris la „Cursa Deghizată” își pun pelerina și masca și se transformă în supereroii educației. Alergătorii înscriși la cursele: 1,2 km, 2,8 km, 5,6 km sau 8,4 km, își maschează adevărata identitate de supererou sub înfățișarea civililor. 
Elevi, dascăli, părinţi și ieșeni din toate colţurile judeţului își unesc buna dispoziţie pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. Unii aleargă, alţii fac galerie. Cei mai rapizi alergători, cei mai buni fundraiseri și cele mai vesele galerii primesc premii.
Peste 1.000 de ieșeni vor alerga pentru proiectul pe care l-au sprijinit. Alături de ambasadori, au făcut ei înșiși fundraising pentru proiectele care îmbunătăţesc experienţa școlară.
La Cros, intrarea se face cu multă voie bună și energie! Fiindcă vei avea parte de un soare de primăvară coaptă, să nu uiţi de pălărie sau șapcă și apă!
Vei găsi surprize, licori și bunătăţi de revitalizare pentru trup. De spirit, ai tu grijă să-l încarci. Vei fi înconjurat de oameni buni, care înzdrăvenesc mediul școlar din Iași.