Arrow
Arrow
Slider

REGULAMENT PENTRU ALERGĂTORI

 Find your superpower! 

 „Răsfoiește” lista proiectelor și găsește-l pe cel care îți activează superputerile.
  Ți-ai ales un proiect și ești gata să-ți activezi superputerea?
 Până la Cros, când vei pune ideile în viteză, explorezi printre prieteni și necunoscuți, ca să atragi ambasadori și susținători. Susținătorii donează pentru proiectul pe care l-ai ales și îți asigură reușita misiunii.
 Ambasadorii tăi pornesc și ei în căutare de susținători pentru proiectul pe care l-ai ales. Ei îți întăresc forțele, ca să poți alerga cu multă superputere!
 În ziua cea mare vei alerga cât te țin puterile, pe unul dintre traseele:

Înainte de marea competiție, te joci  organizând mini-evenimente de atragere a susținătorilor! Trebuie să știi că susținătorii au capacități speciale și simt dăruirea și autenticitatea. Vin înspre tine mai cu seamă când te văd implicat și entuziasmat!
 • Ca să-ți fie alături, trebuie totuși să-i „cumperi cu o cafea”. Fă limonadă și scoate-o la licitație.
 • Sau pregătește prăjituri și oferă-le empatic, pentru o donație.
 • Organizează, chiar, o seară de cinema la tine acasă, sau o seară de jocuri după serviciu. Stabilește că participarea la evenimentele astea intime și speciale se face pe bază de suflet, adică o donație pentru proiectul pe care-l susții.
  Susținătorii se dau în vânt după prilejurile astea, de-a fi  alături de oameni buni și implicați!

 

Alergători în echipă de prieteni supereroi

   
Dacă vrei să fii alături de prietenii tăi, îți faci echipă de 2-10 persoane și în ziua cea mare, luați cu asalt pistele de alergare. Oferiți  250 de RON pentru toată echipa, ca taxă de încriere. Așa vor fi acoperite o parte din costurile de organizare. Apoi vă luați misiunea să găsiți Susținători care să aducă 2.000 de RON-energie pentru proiectul în care credeți.

 

Alergători individuali:

 
Ești gata să fii și alergător, și susținător, în același timp. Te înscrii la Cros fără să-ți asumi nici un obiectiv de fundraising. Oferi însă taxa de înscriere de 30 de RON, care va acoperi o parte din costurile de organizare. 

 


Elevi/Profesori alergători

Pentru elevi și profesori taxa de supereroi alergători este de 10 RON, sumă care va acoperi costurile cipului.
*Pentru elevii care se înscriu la cursele pentru copii nu se percepe taxă.
 

Firme alergătoare

Echipa se încheagă, câștigă noi experiențe și o nouă legătură atunci când reușește să se desprindă de tabloul cotidian din mediul de lucru și să se cunoască în circumstanțe noi. De ce nu Cros pentru școli? Se vor simți părtași la o schimbare pe care chair ei au clădit-o. Oferă-le o nouă poveste, o poveste ce va contura și caracterul companiei, dincolo de cel al echipei.
Cum poți face asta?
 • Adună o echipă de oameni curajoși și energici.
 • Se stabilește un obiectiv în funcție de cât de mare este echipa:
 • 1-10 persoane – 2.000 lei
 • 10-20 persoane – 3.000 lei
 • 20-30 persoane – 4.000 lei
 • Angajații vor găsi modalități ingenioase și distractive de a strânge fondurile (ex.: seară de film, târg de bunătăți, târg de accesorii handmade, mici concerte, etc.) În felul acesta vor reuși să empatizeze cu proiectul pentru care aleg să alerge și vor crea noi prietenii.
 • Pentru a le arăta susținerea, compania îi va încuraja prin propuneri de matching, angajându-ze să dubleze suma strânsă de ei.
În funcție de numărul de alergători, taxa de înscriere este:
 • 1-10 alergători – 250 de lei
 • 10-20 alergători – 500 de lei
 • 20-30 alergători – 750 de lei
 • Peste 30 – taxa este negociabilă
 

 

Regulile jocului pentru micii supereroi:

 • până în 6 ani: aleargă 400 de metri, însoțiți de părinții lor.
 • între 7 – 9 ani: aleargă singuri și aleg dacă vor să parcurgă 400 de metri sau 800 de metri.
 • între 10 – 12 ani: aleargă singuri și optează pentru o întrecere cale de 400 de metri, sau una care se întinde pe 800 de metri.
 • între 12-14 ani: aleargă singuri, cale de 800 de metri.
 • peste 14 ani: îi vom ruga să se înscrie la una din cele 4 curse mari.
 au nevoie să fie însoțiți de părinți în ziua evenimentului, sau să obțină acordul lor în scris, pe care-l vor expedia către organizatori, prin poșta electronică.
*La cursele pentru copii nu se percepe nicio taxă. 

 

Regulile jocului pentru micii super-campioni

 
Dacă are până în 14 ani, vrea să alerge, dar și să atragă susținători care să doneze pentru proiect, atunci micul super-campion se poate înscrie ca alergător individual. Va selecta o cursă de 0.4 km sau 0.8 km.

 

Find your superpower! 

În ziua evenimentului, toată lumea așteaptă să-ți facă galerie. E bine să ai echipament sportiv și pantofi de alergare. Organizatorii îți vor da un număr de concurs, cum se cuvine oricărui alergător.
Regula nouă a celei de a 4-a ediții:
Noua regulă este menită să motiveze și să recompenseze câți mai mulți alergători. Începând cu ediția de anul acesta, vor primi premii doar alergătorii care nu au mai câștigat în edițiile anterioare.