previous arrow
next arrow
Slider

DETALII AMBASADOR

Ștefan Butnariu

104.00%

Obiectiv:
500 LEI

Suma angajata:
520 LEI
Nume:
Ștefan Butnariu
Sustin proiectul:
Fii salvatorul unui copil care face dializa. Ajuta-l sa zambeasca!
Motivatie:
Câteva motive care ar trebui să ne determine să fim alături de acești copii care fac dializă sunt la îndemâna minții noastre. Nu trebuie să uităm niciodată că ei sunt mesajele vii pe care le trimitem unor timpuri pe care mulți dintre noi nu le vom apuca. M-am convins că în ochii unui copil nu sunt doar 7 minuni, sunt….7 milioane și unica îmbrățișare alături de o sărutare, dată din dragoste pură aparțin doar copiilor. Ei nu-și vor aminti peste ani de lucrurile materiale pe care le-am oferit, dar își vor aminti în mod sigur de simțămintele pe care le-am împărtășit cu ei. Să nu uităm că fiecare copil este un miracol, care nu va semăna niciodată cu altul și atunci când adresează o întrebare, de multe ori niciun înțelept nu poate da răspuns. Nu putem fi nepăsători la astfel de suferințe pe care unii copii le suportă!
Obiectiv:
500
Suma angajata:
520
Susținători:
Anonim 200 LEI
Daniela Rusu 300 LEI
Caras Creola 20 LEI

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi rezervă dreptul de a reţine 7% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare.
Fundaţia Comunitară Iaşi este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 25716 în baza Legii 677/2001.

ro_RORomanian
ro_RORomanian