previous arrow
next arrow
Slider

DETALII AMBASADOR

Miron Mirabela

40.00%

Obiectiv:
500 LEI

Suma angajata:
200 LEI
Nume:
Miron Mirabela
Sustin proiectul:
VREAU SĂ CĂLĂTORESC ÎN LUMEA ȘTIINȚELOR
Motivatie:
Responsabilitatea față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea ne-a determinat să ne implicăm activ în derularea sau finanțarea de proiecte sociale. Prin propriile proiecte de economie socială sau de responsabilitate socială, am investit timp și resurse pentru sprijinirea persoanelor aflate în dificultate, fără loc de muncă, copii din centrele de plasament dar și tinerii ca grup vulnerabil pe piața muncii. Cros pentru școli este un alt prilej prin care AVISSO amintește mediului de afaceri ieșean că investiția în proiecte de responsabilitate socială, în special în proiecte care sprijină tinerii, nu este decât un mod de a ne răscumpăra viitorul, de a proiecta o comunitate în care accesul la educație și șansa la un viitor mai bun devin realitate.
Obiectiv:
500
Suma angajata:
200
Susținători:
Ungureanu Alice-Mădălina 200 LEI

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi rezervă dreptul de a reţine 7% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare.
Fundaţia Comunitară Iaşi este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 25716 în baza Legii 677/2001.

ro_RORomanian
ro_RORomanian