Saniting - Puterea comunității în reechilibrarea emoțională

0%
Obiectiv:
20000 LEI

Suma angajata:
0 LEI
Nume Proiect:
Saniting - Puterea comunității în reechilibrarea emoțională
Organizație:
Asociația Excelență pe Portativ
Descrierea proiectului:
Saniting este un proiect de voluntariat prin care ne-am propus să ajutăm oamenii să își redobândească echilibrul emoțional și/sau să aibă repere atunci când va fi cazul. Saniting are două componente, una de jurnalism independent, prin care publicăm povești ale unor oameni care au trecut prin situații dificile și au găsit o cale de a merge înainte și de a-i ajuta și pe cei din jur, iar cealaltă componentă își propune să realizeze la Iași un centru de suport pentru echilibru emoțional. Până acum am publicat peste 20 de povești pe site-ul www.saniting.com, iar 10 dintre ele au fost cuprinse în cartea „ Saniting - 10 Povești”, publicata în 2019 la Editura Adenium. Prin intermediul acestui proiect, ne propunem să publicăm un al doilea volum, astfel încât poveștile să ajungă la cât mai mulți oameni, și să ne apropiem de visul de a realiza un centru de suport pentru echilibru emoțional, prin a finanța măcar un grup de suport (pentru combaterea adicțiilor) pe o durată de 6 luni și a implica un psiholog în proiect.
Beneficiari:
Toate persoanele care au un dezechilibru emoțional sau ar putea avea la un moment dat unul. Poveștile celor care au reușit să se reechilibreze pot fi repere pentru orice om, căci nu știm niciodată ce se va întâmpla în viața noastră. Grupul de suport va fi adresat celor care au nevoie în mod special de puterea comunității și de intervenția unui psiholog pentru a combate adicțiile.
Durata proiectului:
Proiectul își propune o perioadă de 2 ani pentru publicarea și promovarea celui de-al doilea volum de povești Saniting și 6 luni pentru grupul de suport.
Echipa proiect:
Nicoleta Bunduc - fondator Saniting și autor Cofondator „Asociația Excelență pe Portativ”
Persoane de legatura:
Nicoleta Bunduc - 0753 783 334, nicoleta.bunduc@gmail.com / contact@saniting.com
Link oficial:
www.saniting.com
Obiectiv Financiar:
20000 RON