*Discover Iași

0%
Obiectiv:
3000 LEI

Suma angajata:
0 LEI
Nume Proiect:
*Discover Iași
Organizație:
AIESEC Iași
Descrierea proiectului:
Proiectul ”Discover Iaşi” este rulat de către AIESEC în Iaşi de câţiva ani buni încoace, obiectivul său principal fiind răspândirea ideii de multiculturalism, de lărgire a orizonturilor din punct de vedere global, dezvoltare personală dar şi un strop de dezvoltare profesională, dedicată elevilor instituţiilor de învăţământ din Iaşi. Acesta propune şcolilor un cadru de educaţie non-formală pentru participanţi, prin care aceştia vor intra în contact cu tineri internaţionali din diverse colţuri ale lumii care, timp de patru săptămâni, în perioada 15 iunie – 27 iulie 2020 vor fi prezenţi în şcolile lor pentru a susţine sesiuni, workshop-uri şi fel de fel de activităţi alături de aceştia, pentru o vară de neuitat. Ca susţinători pentru acest proiect considerăm că inclusiv noi facem parte din această categorie, prin munca pe care o depunem pentru buna desfăşurare a acestuia dar şi prin pasiunea pe care o dăruim. De altfel, oameni pasionaţi sunt mulţi cu siguranţă, însă nu mereu ne este dat să îi găsim uşor. Apelăm aşadar la dumneavoastră, oamenii care cred in impactul acestui proiect, care aduce practic lumea la noi acasă, în Iaşi. Ne vedem la cross!
Beneficiari:
Elevii claselor V-VII din orașul Iași
Durata proiectului:
15 iunie - 27 iulie 2020
Echipa proiect:
Echipa de proiect: Ioana – Preşedinte AIESEC în Iaşi, Irava Teodora – Vice Preşedinte Proiecte, Murariu Dumitru – Vice Preşedinte Finanţe, Nastasă Raluca - Team Leader Recrutare Traineri, Apetroaei Silviu - Membru Recrutare Traineri, Nechita Dorina Elena - Membră Recrutare Traineri, Cazacu Ana Maria - Membră Recrutare Traineri, Mardari Irina - Membră Recrutare Traineri, Ciubotariu Cătălina - Membră Recrutare Traineri, Ciornei Norina - Team Leader Vânzări, Hîrja Diana Petronela - Membră Vânzări, Gotca Paula - Membră Vânzări, Boldurescu Ariana - Membră Vânzări.
Persoane de legatura:
Teodora Irava – 0721 092 490 – teodora.irava@gmail.com – irava.teodora@aiesec.net Ciornei Norina – 0748 201 201 - norinaciornei@gmail.com norina-georgiana.ciornei@aiesec.net
Link oficial:
Obiectiv Financiar:
3000 RON