23 MAI devine 26 SEPTEMBRIE 2020

Ideea de caleidoscop care să descrie mecanismul Cros pentru şcoli a venit natural. La acel moment, să dăm câte o definiţie fiecărui element dintr-un caleidoscop, că erau proiecte, alergători, susţinători, ambasadori etc s-a îmbinat aproape perfect cu tot ce înseamnă evenimentul Cros pentru şcoli. Iar faptul că de 5 ani, caleidoscopul din Cros pentru şcoli creează noi realităţi a completat frumos întreaga metaforă.

Zilele acestea, observăm cum o nouă realitate se conturează în jurul nostru. Din grijă pentru comunităţi, şcoli, grădiniţe, ONG-uri, companii, instituţii, alergători, proiecte, susţinători, galerii, voluntari, arbitri, antrenori, ambasadori, donatori, într-un cuvânt UNIVERSUL Cros pentru şcoli, am decis amânarea datei evenimentului. Ne dorim ca prin această decizie să rotim împreună un caleidoscop al protecţiei şi al încurajării măsurilor de prevenţie impuse în urma răspândirii virusului Covid-19.

Vestea bună este că am bifat în calendar data de 26 Septembrie 2020, ca zi în care vom sărbători prin alergare succesul proiectelor înscrise. Vă anunţăm pe această cale că platforma Cros pentru şcoli rămâne deschisă. Alergătorii, susţinătorii şi ambasadorii se pot înscrie pentru proiectele care sunt vizibile pe site şi, de asemenea, suntem deschişi în a cunoaşte şi alte proiecte noi. Prin urmare, formularul înscriere proiecte rămâne activ.

Ne dorim ca #aventuracaleidoscopică a Crosului pentru şcoli să continue. Dar pentru asta, vă recomandăm să vă aveţi în grijă atât pe voi, cât şi pe comunitatea din care faceţi parte.