Arrow
Arrow
Slider

Detalii proiect


6.5%

Obiectiv:
6000 LEI

Suma angajata:
390 LEI
Nume Proiect:
Step Up
Organizație:
Upside Down
Descrierea proiectului:
Step Up este un proiect de educație non-formală realizat de 7 tineri ambițiosi și cu dorință de schimbare. Această inițiativă se adresează elevilor de gimnaziu (clasele V, VI și VII). Copiii vor beneficia de cursuri ce stârnesc curiozitatea și pun la încercare creativitatea, concentrarea și spiritul de echipă. Am pornit de la un număr de 300 de chestionare împărțite în școli unde elevii și-au exprimat interesul pentru un orizont de cunoaștere mai vast. Am descoperit la ei pasiuni pentru ocean, minerit, robotică, civilizații din Antichitate și multe alte idei ce ne-au demonstrat faptul că avem o comunitate doldora de copii isteți și capabili. Eu au nevoie de activități care să le dezvolte abilitățile deja existente sau care să le pună în lumină talente noi ce se pot concretiza mai apoi în pasiuni.
Beneficiari:
direcți: aproximativ 120 de elevi (clasele a V-a, a VI-a și a VII-a), indirecți: părinții și noi toți prin viitorul societății în care trăim.
Durata proiectului:
iulie – august 2018
Echipa proiect:
Coordonatori: Ana-Maria Pricop și Paula Lungociu Voluntari: Andra Bîrzu, Alexandra Brem, Nicholas Chetrăriuc, Ruxandra Romașcu, Ioana Alexandra Ticu.
Persoane de legatura:
Ana-Maria Pricop e-mail: salut.stepup@yahoo.com Nr telefon: 0757546525
Link oficial:
https://www.facebook.com/Step-Up-172775486667703/
Obiectiv Financiar:
6000 RON