Arrow
Arrow
Slider

Detalii proiect


60.81%

Obiectiv:
8000 LEI

Suma angajata:
4865 LEI
Nume Proiect:
Fondul de Burse Centric
Organizație:
Centric IT Solutions Romania
Descrierea proiectului:
Fondul de Burse Centric este inițiativa comună a Centric IT Solutions România și a Fundației Comunitare Iași. Este primul program derulat de o companie ieșeană, în care echipa se implică direct atât în constituirea unui fond de burse pentru tineri (prin intermediul activităților de fundraising), cât și în activitățile de consiliere profesională și dezvoltare personală a bursierilor. Membrii echipei Centric vor fi mentori pentru dezvoltarea personală și profesională a elevilor selectați în Fondul de Burse, fiecare reprezentant Centric consiliind unul dintre bursieri.
Beneficiari:
Elevi de liceu (clasele IX – XII) pasionati de matematica si informatica, cu posibilitati materiale limitate. Tinerii care azi au rezultate bune la informatică sau matematică sunt susținuți pentru a putea să-și continue cu succes parcursul școlar și a lua în calcul dezvoltarea unei cariere în IT. Centric își dorește ca unii dintre liceenii de azi să devină colegii noștri de mâine.
Durata proiectului:
decembrie 2017 – septembrie 2018
Echipa proiect:
Carmen Teodorescu – Director Financiar Centric IT Solutions Romania: manager de proiect Oana Iliescu – Marketing & Comunicare Centric: promovare si fundraising
Persoane de legatura:
Oana Iliescu oana.iliescu@centric.eu +40 738 77 19 00
Link oficial:
https://www.facebook.com/CentricITSolutionsRomania
Obiectiv Financiar:
8000 RON