Arrow
Arrow
Slider

Detalii proiect


81.16%

Obiectiv:
7000 LEI

Suma angajata:
5681 LEI
Nume Proiect:
Cutia cu Papucei pentru Ei
Organizație:
Colegiul Sfântul Nicolae
Descrierea proiectului:
Prin „Cutia cu Papucei pentru Ei? ne propunem să atenuăm o problemă întâlnită în rândul copiilor din mediul rural. Există foarte mulți copii care nu au încălțăminte pentru a merge la școală. Sunt frați care poartă aceeași și singura pereche de ghete, cu rândul, unul dimineața și al doilea după amiaza, pentru a merge la clasă. Ne propunem să achiziționăm încălțăminte pentru 150 de copii din satele ieșene. Pe lângă încălțăminte vrem să îi învățăm să aibă grijă de ce primesc și să le oferim și câte un kit de întreținere a papuceilor (cremă de pantofi, perie, lavetă). Avem un scop dublu: caritabil și educativ. Dezvoltarea de experiențe de voluntariat în rândul membrilor Colegiului este un obiectiv conex, iar implicarea în comunitate este o experiență ce dorim să o dezvoltăm anual.
Beneficiari:
Beneficiarii ?Cutiei cu Papucei pentru Ei? sunt 150 de copii care provin din familii cu resurse reduse, din medii devaforizate și care nu dispun de fonduri pentru încălțăminte adecvată vârstei.
Durata proiectului:
ianuarie – decembrie 2018
Echipa proiect:
Cătălin Acatrinei – coordonator echipa promovare; Cristian Butnărașu – coordonator evenimente strangere de fonduri și responsabil implementare; Cristian Irina – coordonator echipa parteneriate si sponsorizari și responsabil implementare; Mădălin Gâlcă – coordonator echipă de alergători; Cătălin Rotaru și Petru Cernat – responsabili voluntari și implementare; Emanuel Mocanu – coordonator strangere de fonduri si responsabil implementare.
Persoane de legatura:
Cristian Irina, telefon 0741.782.124, e-mail irinacristianstefan@gmail.com
Link oficial:
www.colegiulsfantulnicolae.ro
Obiectiv Financiar:
7000 RON