Arrow
Arrow
Slider

Detalii proiect


1.33%

Obiectiv:
20000 LEI

Suma angajata:
265 LEI
Nume Proiect:
Acasă, în comunitate 2 – after school la gimnaziul din Valea Lupului
Organizație:
Şcoala din Valea Lupului, Iaşi
Descrierea proiectului:
Suntem o comunitate în formare şi transformare: între vatra tradiţională a comunei, cu spiritul său profund comunitar şi cartierele rezidenţiale noi, care vin cu agilitatea modernităţii, încercăm să creăm contextul potrivit pentru a creşte armonios, într-o comunitate puternică şi caldă, un cuib pe care îl numim ?acasă?. Şcoala din comună este una din instituţiile care adună în jurul său energii creatoare şi oameni îndrăzneţi, pregătiţi să construiască un viitor sigur pentru toţi copiii din comunitate. Una din nevoile pe care comunitatea le-a identificat este crearea unui after school dedicat elevilor de la școala noastră. Anul trecut, uniți de sentimentul apartenenței, am alergat, am susținut și am donat împreună, astfel încât o parte a acestei nevoi a fost îndeplinită: la începerea noului an școlar a devenit funcțional after-school-ul destinat claselor primare. Anul acesta ne dorim să oferim această posibilitate și elevilor de gimnaziu.
Beneficiari:
Beneficiarii direcţi ai proiectului vor fi 30 de copii de la gimnaziul Şcolii din Valea Lupului, care au nevoie de activităţi de aprofundare a cunoștințelor, în vederea construirii unui fundament solid pentru admiterea la licee. Beneficiarii indirecţi vor fi părinţii acestor copii, cât şi locuitorii comunei.
Durata proiectului:
Proiectul este construit pentru a acoperi nevoile de finanţare ale unei clase de after-school pe parcursul anului şcolar 2018-2019 (septembrie 2017-iunie 2018), urmând ca, pe parcursul derulării sale, să fie identificate surse alternative de finanţare care să îl facă sustenabil pe termen lung.
Echipa proiect:
Manager de proiect: Petronela Petrea – urmărește derularea și implementarea proiectului. Responsabil de promovare: Sînziana Bălţătescu – realizează comunicarea cu Fundaţia Comunitară; difuzează materialele de promovare pe canalele online de promovare
Persoane de legatura:
Sînziana Bălţătescu: sinziana.baltatescu@gmail.com; 0745515008
Link oficial:
https://www.facebook.com/%C5%9Ecoala-Valea-Lupului-Ia%C5%9Fi-240394609357766/?fref=ts
Obiectiv Financiar:
20000 RON