previous arrow
next arrow
Slider

Detalii proiect


0.15%

Obiectiv:
90000 LEI

Suma angajata:
135 LEI
Nume Proiect:
Cheia viselor
Organizație:
Liceul Teoretic Vasile Alecsandri Iasi
Descrierea proiectului:
Cheia viselor Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri� este o școală amplasată într-un loc încărcat de istorie, în centrul civic al municipiului Iași, învecinându-se cu edificii precum Mitropolia, Biserica Sfinții Trei Ierarhi sau Palatul Culturii. Anul acesta, liceul nostru aniversează 60 de ani de existență. Începând din anul școlar 2015-2016, s-a finalizat extinderea școlii, clădire în care se află și o sală de festivități, încă nemobilată. Acesta este locul în care prind contur proiectele noastre. Putem afirma că spațiul pe care ni-l oferă sala este inima instituției. În sala de festivități se desfășoară activitățile Consiliului Elevilor sau acțiunile A.E.L.V.A. (Asociația Elevilor Liceului „Vasile Alecsandri�). Pentru elevi, cât și pentru profesori sala aceasta reprezintă un context spațial al viitorului. Visul nostru este să avem o sală de festivități modernă, în care să punem temelia proiectelor noastre. Cheia vă aparține. Alergați pentru CHEIA VISELOR noastre și noi vom deschide cu ea porțile imaginației!
Beneficiari:
Beneficiarii proiectului sunt cei o mie de elevi, cei doua mii de parinti ai acestora, cat si aproximativ o suta de cadre didactice ale Liceului Teoretic ,,Vasile Alecsandri”.
Durata proiectului:
18.04.2017-31.12.2017
Echipa proiect:
Liceul Teoretic „Vasile Alecsandriâ€? formează o veritabilă familie care include fiecare elev È™i profesor, Scopul instituÈ›iei noastre este să educăm È™i să modelăm viitorul prin intermediul elevilor noÈ™tri È™i nu numai. Motto-ul după care ne ghidăm este – „În ÅŸcoala noastră, fiecare elev este important.â€? Sub egida acestei viziuni, echipa de proiect este alcătuită din conducerea Liceului Teoretic „Vasile Alecsandriâ€?, formată din doamna director CoÈ›ofan Manuela Beatrice, domnul director adjunct Nistor Gheorghiță, la care s-au alăturat Consiliul Elevilor, cât È™i AsociaÈ›ia Elevilor Liceului „Vasile Alecsandriâ€? (A.E.L.V.A.).
Persoane de legatura:
Ursu Ioan-Alexandru Telefon mobil: 0743/796988 E-mail: alexioanursu@yahoo.com
Link oficial:
http://lvais.ro/
Obiectiv Financiar:
90000 RON

ro_RORomanian
ro_RORomanian