previous arrow
next arrow
Slider

Detalii proiect


0.11%

Obiectiv:
90000 LEI

Suma angajata:
100 LEI
Nume Proiect:
Cheia viselor
Organizație:
Liceul Teoretic Vasile Alecsandri Iasi
Descrierea proiectului:
Cheia viselor Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri? este o școală amplasată într-un loc încărcat de istorie, în centrul civic al municipiului Iași, învecinându-se cu edificii precum Mitropolia, Biserica Sfinții Trei Ierarhi sau Palatul Culturii. Anul acesta, liceul nostru aniversează 60 de ani de existență. Începând din anul școlar 2015-2016, s-a finalizat extinderea școlii, clădire în care se află și o sală de festivități, încă nemobilată. Acesta este locul în care prind contur proiectele noastre. Putem afirma că spațiul pe care ni-l oferă sala este inima instituției. În sala de festivități se desfășoară activitățile Consiliului Elevilor sau acțiunile A.E.L.V.A. (Asociația Elevilor Liceului „Vasile Alecsandri?). Pentru elevi, cât și pentru profesori sala aceasta reprezintă un context spațial al viitorului. Visul nostru este să avem o sală de festivități modernă, în care să punem temelia proiectelor noastre. Cheia vă aparține. Alergați pentru CHEIA VISELOR noastre și noi vom deschide cu ea porțile imaginației!
Beneficiari:
Beneficiarii proiectului sunt cei o mie de elevi, cei doua mii de parinti ai acestora, cat si aproximativ o suta de cadre didactice ale Liceului Teoretic ,,Vasile Alecsandri”.
Durata proiectului:
18.04.2017-31.12.2017
Echipa proiect:
Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri? formează o veritabilă familie care include fiecare elev și profesor, Scopul instituției noastre este să educăm și să modelăm viitorul prin intermediul elevilor noștri și nu numai. Motto-ul după care ne ghidăm este – „În şcoala noastră, fiecare elev este important.? Sub egida acestei viziuni, echipa de proiect este alcătuită din conducerea Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri?, formată din doamna director Coțofan Manuela Beatrice, domnul director adjunct Nistor Gheorghiță, la care s-au alăturat Consiliul Elevilor, cât și Asociația Elevilor Liceului „Vasile Alecsandri? (A.E.L.V.A.).
Persoane de legatura:
Ursu Ioan-Alexandru Telefon mobil: 0743/796988 E-mail: alexioanursu@yahoo.com
Link oficial:
http://lvais.ro/
Obiectiv Financiar:
90000 RON

ro_RORomanian
ro_RORomanian