previous arrow
next arrow
Slider

Detalii proiect


100.2%

Obiectiv:
4000 LEI

Suma angajata:
4008 LEI
Nume Proiect:
Creioane Colorate
Organizație:
În Dialog
Descrierea proiectului:
Creioane colorate este o metaforă pentru diversitatea umană. Comunitățile nu sunt unicolore, din fericire. Și cum comunitatea noastră este din ce în ce mai colorată, poate că uneori ne este greu să acceptăm nuanțele cu care suntem mai puțin obișnuiți. Pentru noi comunitatea reală și spiritul comunitar sunt strâns legate de acceptarea și incluziunea tuturor. Dar cum spiritul comunitar nu apare peste noapte, ne-am gândit să-l ascuțim prin educație civică. Concret, proiectul nostru presupune grupuri de conversație cu elevii din clasele a 7-a și a 8-a din diferite școli din Iași în care vom exersa acceptarea diversității umane. Vom vorbi despre drepturile omului, despre ce înseamnă diversitate, identitate de gen și drepturile celor mai colorați.
Beneficiari:
Beneficiarii direcți: elevii din clasele a 7-a și a 8-a. Beneficiarii indirecți: profesorii și părinții elevilor, rețeaua lor socială extinsă.
Durata proiectului:
septembrie-decembrie 2017 (3 luni)
Echipa proiect:
Raluca Bejenariu – coordonatoare susținători și strângere de fonduri Livia Lupșa – coordonatoare program Teodora Popescu – coordonatoare proiect
Persoane de legatura:
Teodora Popescu – 0747303049, teodora@indialog.org
Link oficial:
Obiectiv Financiar:
4000 RON

ro_RORomanian
ro_RORomanian