previous arrow
next arrow
Slider

Detalii proiect


42.57%

Obiectiv:
7000 LEI

Suma angajata:
2980 LEI
Nume Proiect:
Cutia cu Papucei pentru Ei
Organizație:
Colegiul Sfântul Nicolae
Descrierea proiectului:
Prin „Cutia cu papucei pentru ei? ne propunem să atenuăm o problemă întâlnită în rândul copiilor din mediul rural. Există foarte mulți copii care nu au încălțăminte pentru a merge la școală. Există frați care poartă aceeași și singura pereche de ghete, cu rândul, unul dimineața și al doilea după amiaza, pentru a merge la clasă. Există copii care au o singură pereche de încăltăminte, există copii care nu au ghete de iarnă, care poartă aceeași pereche de teniși perioade lungi de timp. Ne propunem să achiziționăm încălțăminte pentru 150 de copii din satele ieșene. Pe lângă încălțăminte vrem să îi învățăm să aibă grije de ce primesc și să le dăm și câte un kit de întreținere a papuceilor (cremă de pantofi, perie, lavetă). Avem un scop dublu: caritabil și educativ. Dezvoltarea de experiențe de voluntariat în rândul membrilor Colegiului este un obiectiv conex, iar implicarea în comunitate este o experiență ce dorim să o dezvoltăm anual.
Beneficiari:
Beneficiarii ?Cutiei cu papucei pentru ei? sunt 150 de copii care provin din familii cu resurse reduse, din medii devaforizate și care nu dispun de fonduri pentru încălțăminte adecvată vârstei.
Durata proiectului:
1 februarie – 20 decembrie 2017
Echipa proiect:
Cătălin Acatrinei – coordonator echipa promovare Cristian Butnărașu – coordonator evenimente strangere de fonduri și responsabil implementare Cristian Irina – coordonator echipa parteneriate si sponsorizari și responsabil implementare Mădălin Gâlcă – coordonator echipă de alergători Cătălin Rotaru și Petru Cernat – responsabili voluntari și implementare Emanuel Mocanu – coordonator strangere de fonduri si responsabil implementare Valentin Iulian Țoc – coordonator echipă proiect
Persoane de legatura:
Valentin Țoc, 0745 549 784, tocvalentin@gmail.com
Link oficial:
www.colegiulsfantulnicolae.ro
Obiectiv Financiar:
7000 RON

ro_RORomanian
ro_RORomanian