previous arrow
next arrow
Slider

Detalii proiect


0.17%

Obiectiv:
30000 LEI

Suma angajata:
50 LEI
Nume Proiect:
Acasă, în comunitate – after school la şcoala din Valea Lupului
Organizație:
Şcoala Gimnazială Valea Lupului, Iaşi
Descrierea proiectului:
Suntem o comunitate în formare şi transformare: între vatra tradiţională a comunei, cu spiritul său profund comunitar şi cartierele rezidenţiale noi, care vin cu agilitatea modernităţii, încercăm să creăm contextul potrivit pentru a creşte armonios, într-o comunitate puternică şi caldă, un cuib pe care îl numim ?acasă?. Şcoala din comună este una din instituţiile care adună în jurul său energii creatoare şi oameni îndrăzneţi, pregătiţi să construiască un viitor sigur pentru toţi copiii din comunitate. Una din nevoile pe care comunitatea le-a identificat şi este pregătită să acţioneze pentru a o îndeplini este crearea unui after school la şcoala din comună. Proiectul îşi propune, astfel, înfiinţarea a două clase de after school, una la ciclul primar şi una la ciclul gimnazial şi finanţarea cheltuielilor necesare pentru ca aceste clase să funcţioneze în condiţii optime. Cele două clase se vor adresa copiilor care au nevoie de activităţi remediale pentru a intra în ritmul de învăţare la care inteligenţa lor nativă şi spiritul lor curios îi îndreptăţeşte, dar a căror nivel de trai nu le permite astfel de activităţi.
Beneficiari:
Beneficiarii direcţi ai proiectului vor fi 52 de copii de la Şcoala din Valea Lupului, care au nevoie de activităţi remediale de învăţare. Beneficiarii indirecţi vor fi părinţii acestor copii, cât şi locuitorii comunei.
Durata proiectului:
Proiectul este construit pentru a acoperi nevoile de finanţare ale celor două clase de after-school pe parcursul anului şcolar 2017-2018 (septembrie 2017-iunie 2018), urmând ca, pe parcursul derulării sale, să fie identificate surse alternative de finanţare care să îl facă sustenabil pe termen lung.
Echipa proiect:
Responsabil de promovare şi comunicare: Sînziana Bălţătescu – realizează comunicarea cu Fundaţia Comunitară; difuzează materialele de promovare pe canalele online de promovare Responsabil fund-raising: Mihaela Cimpoi Responsabil financiar: Rodica Axinte Responsabil implementare: Petronela Petrea
Persoane de legatura:
Petronela Petrea petrea.petro@gmail.com, 0787576093 Sînziana Bălţătescu: sinziana.baltatescu@gmail.com; 0745515008
Link oficial:
https://www.facebook.com/%C5%9Ecoala-Valea-Lupului-Ia%C5%9Fi-240394609357766/?fref=ts
Obiectiv Financiar:
30000 RON

ro_RORomanian
ro_RORomanian