previous arrow
next arrow
Slider

Detalii proiect


67.2%

Obiectiv:
7500 LEI

Suma angajata:
5040 LEI
Nume Proiect:
VREAU SĂ CĂLĂTORESC ÎN LUMEA ȘTIINȚELOR
Organizație:
Colegiul Economic Administrativ Iași
Descrierea proiectului:
Călătoria noastră a început în 2016, dar nici pe departe nu a atins limitele cunoașterii. De aceea dorim să continuăm alături de altă echipă spre a continua drumul cunoașterii. Laboratoarele de biologie și fizică-chimie așteaptă în continuare dotări cu materiale didactice care să permită elevilor pasionați, și nu numai, realizarea unor lucrări practice de amploare care pot avea aplicabilitate în cercetarea științifică, în domenii medicale, alimentare și de protecția mediului.
Beneficiari:
Direcți – Elevii claselor a IX a și a X a ai colegiului nostru; Indirecți – Părinții elevilor; – Profesorii din cadrul liceului, Facultățile de Biologie, Chimie, Fizică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza? din Iași, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi? din Iaşi, Facultățile din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.
Durata proiectului:
Februarie – octombrie 2017
Echipa proiect:
Pintilei Aura-Nicoleta, Ungureanu Alice-Mădălina, Neculau Andreea – profesori coordonatori, prof. Miculi Adriana – mediatizarea proiectului în rândul elevilor , Șufăru Larisa-Elena, Tabon Iuliana-Mihaela – responsabili mobilizare elevi, Formagiu Gabriela – responsabil pentru campania de promovare, Lupu Alina – responsabil activități educative și culturale.
Persoane de legatura:
Alice Ungureanu, 0745571268, aliceungureanu@yahoo.com
Link oficial:
Obiectiv Financiar:
7500 RON

ro_RORomanian
ro_RORomanian