[smartslider3 slider="2"]

DETALII ALERGATOR

GAVRIL ANDREI-CODRIN

290.00%

Obiectiv:
300 LEI

Suma angajata:
870 LEI

Nume:
GAVRIL ANDREI-CODRIN
Sustin proiectul:
Miscarea cu Sens
Motivatie:
Facem parte din generația care se bucura nespus de orele de sport! Sala de sport era singurul loc unde ne simțeam liberi și neîngrădiți de reguli, iar orele de baschet sau de fotbal de ?după ore?, au dat savoare vieții de elev! Atunci nu ne gândeam la efectele benefice ale sportului, dar privind în urmă, simțim că bucuria acelor momente era de necuprins. Atunci s-au legat cele mai frumoase și durabile prietenii, sub coșul de baschet. Așa că nu se putea să nu susținem ideea amenajării unei săli de sport de care să beneficieze și fetița noastră!

Copiii au instinctul nativ de a fi permanent în mișcare: adoră să sară, să alerge, să se cațere. Exact ce făceam noi acum douăzeci de ani, și exact ce vor face copiii și peste douăzeci de ani, de acum înainte. Privind la efectele societății centrate pe consum și care ne afectează pe fiecare în parte, ar trebui să stimulăm dorința copiilor pentru mișcare. Nu mai este un secret pentru nimeni că sportul și mișcarea în general, pun creierul în funcțiune, dar mai ales că influențează în mod pozitiv capacitatea de socializare și interacțiune. Cine nu își dorește ca propriul copil să își facă mai repede prieteni, să învețe să interacționeze și să lucreze în echipă (un aspect care ne lipsește destul de mult nouă, tuturor românilor).

Pentru că ne place să facem mișcare și considerăm important scopul acestei campanii, ne alăturăm grupului care va alerga pentru proiectul  Asociației Waldorf Iași, „Mișcarea cu sens?! Succes tuturor!

Obiectiv:
300
Suma angajata:
870
Categorie:
3 KM
Link Facebook:
https://www.facebook.com/gavril.andrei.5

Susținători:
CRUCEANU CARMEN-LIVIA 50 LEI
Cocea Dumitru 20 LEI
Andrisoi Daniela 20 LEI
Anonim 30 LEI
Andronovici Calin 50 LEI
Ciurdea Georgiana 50 LEI
Cotica Aurelian&Liliana 50 LEI
Mandrasescu Iulian Teodor 15 LEI
Anonim 30 LEI
RAIOR SRL 200 LEI
Cabinet Avocat Cocina Gabriela Veronica 50 LEI
Cabinet Expert Contabil Simionese Daniel Florin 50 LEI
Bitta D. Cristina Expert Contabil 50 LEI
ILIES MARCELA 30 LEI
MOHR Christian 50 LEI
Blaga Roxana 50 LEI
Potorac – Abbey Letitia 75 LEI

Eveniment organizat de:

Sponsori Gold:

Sponsori Silver:

Sponsori:

Parteneri Media:

Parteneri Institutionali:

Susținători: