[smartslider3 slider="2"]

DETALII AMBASADOR

Rusu Daniela

100.00%

Obiectiv:
500 LEI

Suma angajata:
500 LEI

Nume:
Rusu Daniela
Sustin proiectul:
Coloreaza-ti viata!
Motivatie:
Susțin acest proiect, deoarece consider că orice copil merită să fie fericit. Dacă pot face lucrul acesta chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, mă declar mulțumită.
Îmi amintesc că atunci când am pus pe hârtie acest proiect, m-am gandit la toți copiii care se află în dificultate și care nu îndrăznesc să spere într-un viitor mai bun, să viseze sau nu reușesc, pur și simplu, să iasă din conul de umbră în care se află…..Copii cu probleme de relaționare, introvertiți, afectați de plecarea părinților în străinătate, care aparțin unor grupuri dezavantajate, împovărați de problemele socio-economice cu care se confruntă părinții lor, cu dizabilități, cu tulburări de comportament care au ajuns în această situație dintr-un anumit motiv, dependent sau independent de voința lor, copii triști de la o vârstă mult prea mică, care și-au pierdut sclipirea aceea năstrușnică din privire, specifică vârstei…
Copiii sunt copii, iar aceștia se nasc inocenți și dornici de cunoaștere. Ei așteaptă să fie îndrumați, motivați și iubiți necondiționat. Fiecare copil este UNIC și are ceva de oferit, ceva special. Nu există copii buni și copii răi. Cu toții merită TIMPUL nostru. Restul vine de la sine…
Zâmbetul unui copil înseamnă inocență, puritate, frumusețe. Pentru asta lupt, pentru a scoate la lumină zâmbetul acela minunat!
Obiectiv:
500
Suma angajata:
500

Susținători:
Postolache Felicia 250 LEI
Anonim 150 LEI
Postolache Felicia 100 LEI

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi rezervă dreptul de a reţine 7% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare.
Fundaţia Comunitară Iaşi este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 25716 în baza Legii 677/2001.

Eveniment organizat de:

Sponsori Gold:

Sponsori Silver:

Sponsori:

Parteneri Media:

Parteneri Institutionali:

Susținători: