[smartslider3 slider="2"]

DETALII AMBASADOR

Andra Botez

10.00%

Obiectiv:
500 LEI

Suma angajata:
50 LEI

Nume:
Andra Botez
Sustin proiectul:
Miscarea cu Sens
Motivatie:
Imi plac proiectele care sunt justificate corect si mai ales cele care au in spatele lor un minim de artistic,iar faptul ca sunt absolventa a Liceului Waldorf si stiu ca tot ceea ce se realizeaza se face prin arta, ma face sa fiu implicata mai mult si imi da curaj sa cred ca o scoala ca aceasta se poate ridica la un nivel mai matur fata de cel stiut in anii 2000. Liceul Waldorf de asemenea,pentru mine, a insemnat incurajare spre muzica si nu numai; m-a determinat sa inteleg ca domeniile stintiifice nu trebuiesc intelese doar prin rationament fix sau logic, ci si dintr-o perspectiva bazata pe personalitate si caracter propriu.
In fata acestora imi doresc ca acest Liceu sa beneficieze de o sala de sport care sa bucure elevii acestei scolidin toate punctele de vedere. O sala de sport nu inseamna doar cele necesare profesorului de educatie fizica pentru a putea fi o incurajare si un ajutor potrivit elevilor, ci inseamna siguranta, incredere, o manifestare a unei pasiuni sau hobby intr-un mod deosebit si care sa fie o captivare reciproca. Pentru ca Liceul Waldorf sa aiba o sala de sport inseamna sa aiba locul potrivit care sa il determine pe elev sa indrageasca mai mult bucuria miscarii si sa priveasca domeniul educatiei fizice si ca o arta. Totodata o sala de sport inseamna inspiratie si daruire atat a profesorului cat si a elevului, de aceea eu cred ca realizarea acestui vis se poate face tot prin bucuria daruirii.
Obiectiv:
500
Suma angajata:
50

Susținători:
Joimir Ana-Maria 50 LEI

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi rezervă dreptul de a reţine 7% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare.
Fundaţia Comunitară Iaşi este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 25716 în baza Legii 677/2001.

Eveniment organizat de:

Sponsori Gold:

Sponsori Silver:

Sponsori:

Parteneri Media:

Parteneri Institutionali:

Susținători: