[smartslider3 slider="2"]

DETALII AMBASADOR

Grozavu Andrei

10.00%

Obiectiv:
500 LEI

Suma angajata:
50 LEI

Nume:
Grozavu Andrei
Sustin proiectul:
Fondul Stiintescu
Motivatie:
Pentru că mereu mi-au plăcut mereu inițiativele frumoase, care aduc un plus de valoare oamenilor. Iar prin Fondul Științescu am fost martor la coagularea unei comunități locale, îndreptate înspre sprijinul tinerilor interesați de domeniul științelor exacte. M-au fascinat mereu oamenii din domeniul științelor, și, deși nu prea le-am înțeles și nu sunt cel mai as în ale matematicii, fizicii și chimiei, mereu mi-au plăcut documentarele și activitatea oamenilor din spatele acestui domeniu.

Faptul că am contribuit în mod direct la implicarea firmelor din Iași, pentru sprijinirea Fondului Științescu, am ajuns să cunosc mult mai bine nevoile și dorințele firmelor și deopotrivă a Ong-urilor și a instituțiilor școlare din Iași. Astfel că prin sprijinul financiar acordat celor 10 proiecte finanțate în ediția pilot a Fondului Științescu m-a făcut să realizez că se poate face o schimbare prin colaborarea mediului privat cu cel al Ong-urilor și instituțiilor școlare ieșene.

Astfel că interesul a crescut și mai mult pentru acest domeniu, deoarece din cele 35 de proiecte aplicante pentru prima ediție a Fondului Științesu, am putut acorda finanțare doar pentru 10 dintre ele. Prin
urmare mi-am propus să sprijin în mod direct aceste inițiative care merită să primească resursele necesare pentru implementare!

Obiectiv:
500
Suma angajata:
50

Susținători:
Paius Ciprian-Mihai 15 LEI
Hatmanu Cosmina 15 LEI
Tomulesei Constantin 20 LEI

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi rezervă dreptul de a reţine 7% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare.
Fundaţia Comunitară Iaşi este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 25716 în baza Legii 677/2001.

Eveniment organizat de:

Sponsori Gold:

Sponsori Silver:

Sponsori:

Parteneri Media:

Parteneri Institutionali:

Susținători: